De ce te-ai indragostit atat de repede,stiind ca o sa va desparta 3.000 de kilometrii? Ai fost mult prea naiva.
-Am fost,naiva,dar a fost poate singurul care intr-o singura noapte a reusit sa topeasca gheata care s-a format in jumatate de an.
-Ce? Cum a reusit? Ce a facut?
-A venit,cu zambetul lui si cu ochii atat de tristi la mine,de parca m-ar fi cunoscut de o viat,spunandu-mi “Pe tine te-am iubit prima data. Dar ai avut mereu acea privire care nu lasa pe nimeni sa se apropie mai tare de tine.Dar nu mai rezist. In noaptea asta,tu esti a mea,iar eu al tau”.
-Si te-ai lasat pacalita de cateva cuvinte pe care oricine le putea gasi in carti,sau sa le vada in vreun film? Nu imi vine sa cred cat de credula ai putut fi. Si inca esti.E doar un alt barbat care a intrat in sufletul tau,si apoi va iesi fara sa ii pese de ce lasa in urma.
-Poate va pleca si cu sufletul nu doar cu trupul de langa mine,dar va ramane mereu in amintirile mele,ca barbatul care desi a vazut ca in sufletul meu a ramas doar o incapere daramata,s-a hotarat sa inceapa sa o reconstruiasca,fara sa ii pese ca s-ar putea prabusi peste el in orice moment.Fara teama..
-Si? Acum a plecat. La 3.000 de kilometrii. Cum crezi ca va reusi sa termine ce are de reparat?
-A reparat tot,dinainte sa isi dea seama ce face.
-Si cum te simti fara el? Cand il stii acolo?
– El e acolo,dar imaginea noastra,sarutandu-ne pe patul alb,va fi mereu cu mine,facandu-mi corpul sa vibreze doar la cel mai mic gand catre iubirea care s-a nascut in mine in aceea noapte.
-Si ce vei face?
– Voi sta aici,cuminte asteptandu-l. Ne-am promis ca nu ne vom uita. Si sunt sigura ca asa va fi.
-Cum poti fi asa sigura ca nu a mintit?
-Daca l-ai fi vazut..Ii mirosea respiratia a whiskey amestecat cu vin,dar ochii,ochii ii erau mai lucizi poate si decat ai mei. Iar buzele,buzele lui,spuneau adevarul.. Avea buze de barbat indragostit. Iar eu,sunt cea de care e indragostit.
-Daca ai sa il uiti tu?
-Nu as avea cum sa ii uit figura,cand cu vocea joasa,mi-a spus ca intr-o destainuire,cu accentul lui perfect  ,ca un secret pe care sa il ferim de ochii rai ai lumii “Je t’aime ma chère”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: